Canada Goose Outlet-Herren Parka Tremblant Midgray en vitaminbombe som senker aldringsprosse

canada goose mantel damen en vitaminbombe som senker aldringsprosse

En hndfull blbr rett i munnen er rene vitaminbomben und brene har en viktig funksjon innen folkemedisinen. Riktignok rapportiered det om frre br en vanllig enkelte steder, men br finnes og det kan vre bryet verdes tauren ut i skogen med btter og spann für finne sine egne br. Vi gjerne i butikken og handler, enten lekre br i embalasje fra fruktdisken eller norskprodusert syltety, som vi kanskje trodde inneholdt norske br.

Men bde i disken i norskproduziert saft und syltety brukes of americanskes br, som ikke äh wie sunne som de norske ville blbrene. Dette Skyldes erste und fremst bei det lite tilgang p dem, bde fordi det ikke er nok Folk som plucker für selge, und bei det ikke finnes organisering av mottak.

Men n halter norske forskere p unterske muligheten für dyrke skogsblbr kommersielt i Norge.

Forsker Rolf Nestby ved Bioforsk har tro p auf det er und poteniale für kunne dyrke skogsblbr i kommersielt yemed, und hper bei noer tar utfordringen og begynnner med dyrking. Hovedvirkestoffet i blbrer flavanoider, etwas antioksidanter,
Canada Goose Outlet-Herren Parka Tremblant Midgray en vitaminbombe som senker aldringsprosse
und blbr kommer hyt opp p hören über matvarer med hye verdier. Vi vet bei antioksydanter styrker immunforsvaret. Ved drlig blodsirkulasjon, halsbetennelse og hudutslett. Ved problemer medyne und syn, som forkalkning og gr str, grnn str, som sttebe handling ved diabetes.

I boken og oppslagsverket Medisinplanter in der norwegischen Natur von Rolv Hjelmstad (2012), berichtet über den Mann, der sich von Bde br og bladene som medisin. Ich sin bok Blbr: smakfull antioksidant (2006) viewer Audun Myskja til den amerikanerske forskeren J. A. Joseph, som har vrt en drpner für tenke nytt ihorhold til blbr.

Han har dokumenterte bei vi sannsynligvis kan reversee aldersforandringer i hjernen gjennom levesettt og kosthold, und bei blbr har egenskaper som gjr den unik i denne sammenhengen,
Canada Goose Outlet-Herren Parka Tremblant Midgray en vitaminbombe som senker aldringsprosse
iflge Myskja.